Εταιρεία

“Σας προσφέρουμε εξοπλισμό που καλύπτει τις πραγματικές σας ανάγκες.”

Στην Prototech βάζουμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας στο επίκεντρο. Επενδύουμε στην καινοτομία και προσαρμόζουμε
τις τεχνικές λύσεις στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Η Ιστορία της Prototech

Η Prototech είναι μία καινοτόμος επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Βιομηχανικής Ζύγισης και Συσκευασίας στερεών και υγρών υλικών, με εξειδίκευση στα χημικά, τα τρόφιμα τις ελιές αλλά και το ελαιόλαδο.​.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας μπορεί να καλύψει μεμονωμένες ανάγκες ζύγισης και συσκευασίας ή και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα η οποία μπορεί να βελτιώσει θεαματικά την παραγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης σας.

Εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα του εξοπλισμού που προσφέρουμε στους πελάτες μας, δύναμη της Prototech αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας, το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο αλλά και πρωτοποριακές ιδέες.

Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε εξοπλισμό που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας απαλλάσσοντας την από αχρείαστες διαδικασίες και έξοδα.
Στην Prototech δίνουμε έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων αξιοποιώντας κάθε τεχνολογική εξέλιξη, σε συνδυασμό με το ταλέντο και το μεράκι των στελεχών μας.

Δέσμευση μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και η διαρκής υποστήριξη των πελατών μας μετά την παράδοση και εγκατάσταση του εξοπλισμού στην επιχείρησή τους.

0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Εξειδίκευσης στον τομέα μας

0
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σε Ελλάδα & Εξωτερικό

0
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Ανά βιομηχανικό κλάδο